Even voorstellen... Fransje Wels
Wie zijn eigenlijk de docenten van de HAS die professionals uit het werkveld helpen zich verder te ontwikkelen via trainingen, cursussen en leertrajecten? Wie zijn de adviseurs bij wie je terecht kunt met een onder-zoeksvraag of die de studenten begeleiden bij een bedrijfsopdracht om de juiste resultaten te behalen? Iedere nieuwsbrief stellen we iemand van het team aan je voor. Deze keer is dit Fransje Wels, docent en adviseur bakkerijtechnologie en ingrediëntenleer.
Opleiding uitgelicht
MVO in food en MVO Expeditie Food en Agribusiness
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat tegenwoordig bij ieder bedrijf wel op de agenda. Maar dat betekent niet dat het ook echt gerealiseerd wordt. De praktische invulling roept vaak vragen op. Daarom kunnen professionals in de foodsector bij de HAS op twee manieren handvaten krijgen om hun MVO-beleid daadwerkelijk van de grond te krijgen. Bij HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen zijn twee trajecten waarbinnen cursisten aan de slag gaan met maatschappelijk verantwoord ondernemen: MVO in Food en MVO Expeditie Food en Agribusiness.
Nieuws
Innovaties met technologische inslag op Food Experience
Maar liefst 90 vierdejaarsstudenten van de opleidingen Food Design & Innovation en Voedingsmiddelentechnologie van HAS Hogeschool presenteerden op 3 februari 2015 tijdens de Food Experience hun eindwerk in de vorm van originele en innovatieve concepten met een technologische inslag. Er waren op deze 7e editie zo'n 750 bezoekers: docenten, studenten en professionals uit de food-branche.
Ander nieuws
Food Designer Kenneth Baumeister wint Packaging Innovations Challenge >>
HAS haalt hoge CEDEO-score voor kwaliteit bedrijfsopleidingen >>
Voltijdstudenten volgen multidisciplinaire Masterclass Transitie >>
Student Kevin Groenveld doet voor lectoraat onderzoek naar menulabeling horeca >>
Uitwisseling food-studenten met Belgische hogeschool VIVES >>
Agenda
Carrièredag 2015 >>
woensdag 18 maart 2015: 10:00 - 16.00u
Gratis proefles MVO in Food >>
dinsdag 24 mrt 2015: 17:15 - 20.00u
Gratis proefles 'Quality and Business Improvement in Food' >>
dinsdag 12 mei 2015: 17:15 - 20.00u
Succesverhaal
De Kaassmaker
Bij de HAS barst het van de succesverhalen. Iedere uitgave lichten we er een uit. Deze keer is dat ‘De Kaassmaker’ van 2 (bijna-)afgestudeerde studenten Food Design & Innovation: Berber Galema en Larisse Blok. Zij hebben samen food design studio de Smakerij en ontwerpen van alles met en rondom eten. De Kaassmaker is hun eerste product.
HAS in het nieuws
Gelders project Hallo Markt
In maart starten de eerste foodbedrijven in het project Hallo Markt. Het project ondersteunt food-mkb bij het introduceren van hun nieuwe product op de markt. Hallo Markt is een initiatief van Food Valley NL. Deelnemers aan Hallo Markt krijgen coaching door ervaren experts en creatieve en innovatieve oplossingen van studenten van HAS Hogeschool.
De ervaring van Linda Hubers
QA-manager Linda Hubers van Frumarco volgde vorig jaar de leergang Quality and Business Improvement in Food bij HAS Kennistransfer en Bedrijfs-opleidingen. Wat is haar ervaring met deze leergang?
www.haskennistransfer.nl
Tel: 088 - 890 3637
Volg ons op twitter Like ons op facebook Bekijk ons op LinkedIn Wijzig gegevens | Afmelden