De ervaring van...
Dirk Hiemstra van Smilde Foods
Dirk Hiemstra is verpakkingsdeskundige bij Smilde Foods en deed bij HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen de cursus Packaging Projectmanager. Deze cursus geeft professionals die al werkervaring in de verpakkingsbranche hebben de kennis, inzicht en vaardigheden die nodig zijn om het gehele verpakkingsproces van het begin tot het einde te kunnen managen. Een paar vragen aan Dirk over zijn ervaringen met de cursus.
Succesverhaal
Ruud Speijer wil met maaltijdvervanger Pulve een betere wereld creëren
Poeder dat je maaltijd kan vervangen. Ruud Speijer, derdejaars student International Food & Agribusiness wil ermee bijdragen aan een betere wereld. In plaats van op binnenlandse stage te gaan, startte hij onder begeleiding van Ondernemerslift+ zijn eigen onderneming en inmiddels verkoopt hij met zijn partner Steven Gijsman maaltijdshakes door heel Europa en de Verenigde Staten. Een bijzondere student met een helder doel voor ogen.
Opleiding uitgelicht...
Nieuwe basiscursussen zuivel-, bakkerij-, vlees- en drankentechnologie
HAS Hogeschool start in februari 2016 met een viertal nieuwe cursussen voor professionals:  Basis Zuiveltechnologie, Basis Bakkerijtechnologie, Basis Vleestechnologie en Basis Drankentechnologie. Deze cursussen zijn vooral geschikt voor werknemers zonder enige technologische voorkennis en voor mensen die wél veel praktische ervaring in de productieomgeving hebben, maar graag de theoretische achtergrond begrijpen over het hoe en waarom.
Meer nieuws
Edible Insect Workshop in English >>
Jeroen Bos nieuwe directeur HAS Kennistransfer >>
Nieuw Co-Creation Lab waar studenten werken aan innovatieve voedselconcepten >>
Freestyle koken en groenten bekijken onder een microscoop >>
HAS Hogeschool 4e in zowel ranking Keuzegids als Elsevier >>
Agenda
Save the date: Food Experience
Datum: 2 feb 2016
Basis Zuiveltechnologie >>
Startdatum: 25 jan 2016
Duur: 2 x 2 dagen
Basis Bakkerijtechnologie >>
Startdatum: 15 feb 2016
Duur: 2 x 2 dagen
Management & Bedrijf >>
Startdatum: 16 feb 2016
Duur: 2 jaar
Conceptontwikkeling Food >>
Startdatum: 23 feb 2016
Duur: 5 maanden
Basis Vleestechnologie >>
Startdatum: 24 feb 2016
Duur: 2 x 2 dagen
Basis Drankentechnologie >>
Startdatum: 2 mrt 2016
Duur: 2 x 2 dagen
HAS in het nieuws
Brabants Foodlogdebat: Hoe maak je omfietsvarkens?
Onder de titel 'Hoe maak je omfietsvarkens?' keken vertegenwoordigers uit de gehele agrofoodketen hoe met minder varkens meer verdiend kan worden. Varkensprominent en oud-voorzitter van de vakgroep Varkenshouderij van LTO Nederland geeft naar aanleiding van het debat haar visie: wie nu niet wil, doet niet meer mee.
Even voorstellen
Stefan Hermsen
Wie zijn de adviseurs bij wie je terecht kunt met een onderzoeksvraag of die de studenten begeleiden bij een beroepsopdracht om de juiste resultaten te behalen? Iedere HAS Beats stellen we iemand van het team aan je voor. Deze keer is dit Stefan Hermsen, afstudeercoördinator Food Packaging bij de opleiding Food Design & Innovation en mede initiator van de bedrijfsopleiding Packaging Projectmanager.
Een andere of extra HAS Beats ontvangen?Je kunt kiezen uit de sectoren: Food, Plant, Dier en Leefomgeving. Je account aanpassen kan altijd via 'Wijzig gegevens' onderaan deze HAS Beats Food.
www.haskennistransfer.nl
Tel: 088 - 890 3637
Volg ons op twitter Like ons op facebook Bekijk ons op LinkedIn Wijzig gegevens | Afmelden