Tweede opleidingsdirecteur aangesteld
Wij zijn heel blij, dat we aan u onze nieuwe opleidingsdirecteur kunnen voorstellen: Mariëlle Geelen is benoemd als opleidingsdirecteur van de opleidingen Toegepaste Biologie, Bedrijfskunde en agribusiness en International Farm Management. Naast onze directeur Frans van Leijden is ze onze tweede afdelingsdirecteur.
Lees meer >>

    

Nieuwe opleiding Nature, Leisure & Business
Op 1 september 2016 heeft de HAS Hogeschool in Venlo er een nieuwe opleiding bij: Nature, Leisure & Business, een bijzondere variant op de opleiding Management van de Leefomgeving in
Den Bosch. De opleiding zal de studenten vooral voorbereiden op de commerciële kant van het landschap: hoe kun je op een verantwoorde manier ondernemen in de groene omgeving.
Lees meer >>

    

Studenten HAS Hogeschool winnen bij Tuinbouw Business Club!
Wij zijn enorm trots op onze studenten Bedrijfskunde en agribusiness in Venlo en vooral op de 6 die bij een bijeenkomst van de Tuinbouw Business Club twee keer een prijs in de wacht gesleept hebben met hun ideeën, want daarmee geven we de hele tuinbouwsector in Limburg een enorme boost!
Lees meer >>

    

Co-Creation Lab in gebruik genomen
De tweede lichting studenten FreshFood & Innovation valt met de neus in de boter. Vanaf dit studiejaar maakt de opleiding gebruik van het Co-Creation Lab in VillaFlora. In dit state-of-the-art ontwikkelcentrum vestigen zich de komende tijd steeds meer bedrijven en onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Onze eerste concrete resultaten zijn 20 nieuwe productconcepten voor het verwaarden van reststromen van BioVerbeek en momenteel wordt in opdracht van Hoeve Rosa gewerkt aan nieuwe zuivelconcepten!
Lees meer >>

    


Open dag op 22 november 2015
De open dag van 22 november jl. was erg succesvol! We hebben gemerkt dat er een duidelijke groei zit in de belangstelling, er waren ruim 400 bezoekers! 

De volgende open avond staat gepland op dinsdagavond 19 januari van 18.00 – 21.00. Kom vooral langs om een kijkje te nemen, we maken graag kennis met u! Lees meer >>

    


Oproep:
I
nzicht in de laatste food trends uit Berlijn?
Sponsor de studiereis van tweedejaars studenten FreshFood & Innovation, en ontvang maatwerk frisse inzichten! Meer informatie via Marc Pruijssers, m.pruijssers@has.nl.

Contact

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met Frouke Mutsaerts, 
f.mutsaerts@has.nl of 088 890 32 61.

www.hashogeschool.nl
www.haslimburg.nl
www.hashogeschool.nl Volg ons op twitter Like ons op facebook Bekijk onze video's op YouTube Bekijk onze foto's op Flickr Wijzig gegevens | Afmelden