HAS Year Event 2016
HAS Awards - Stem op je favoriet!
De uitreiking van de HAS Awards komt eraan! Op 16 juni wordt voor de 5e keer het HAS Year Event gehouden. Centraal tijdens het event staat de uitreiking van de HAS Awards. Deze worden uitgereikt in de categorieën Jong Talent, Duurzame Samenwerking en Beroepsopdracht. Per categorie zijn 3 nominaties benoemd, aangedragen door medewerkers binnen onze opleidingen. Er zijn weer 9 bijzondere genomineerden, onder wie Sander Posthumus van Management van de Leefomgeving en het RIVM.
Opleiding uitgelicht
Masterclass Digitale Data voor de slimme leefomgeving
Actuele en betrouwbare gegevens zijn onmisbaar voor organisaties en professionals die werken aan ontwerp, realisatie en/of beheer van de openbare ruimte. De beschikbaarheid van data is tegenwoordig enorm. Het op een juiste manier ‘gebruik’ maken van digitale-data helpt je te sturen op een juiste balans tussen gebruiker, de inrichting en het beheer. Maar hoe kom je van deze data tot waardevolle informatie? Tijdens de masterclass ‘Digitale Data voor de slimme Leefomgeving’ staan we stil bij deze aspecten.

Symposium Geotrends
Geo-ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op
Studenten en docenten van de opleiding Geo Media & Design van HAS Hogeschool houden op 23 juni voor de 3e keer het symposium Geotrends. Op het symposium komen trends in de maatschappij én de techniek op het gebied van geo aan de orde. Extra bijzonder dit jaar is dat er voor het eerst studenten Geo Media & Design gaan afstuderen. Docent Marien de Bakker vertelt over het belang van dit symposium en waarom het voor iedere HAS’er interessant is.
nieuws
HAS start community of practice voor nieuw bedrijfsmodel Natuurlijk Boeren >>
Lenny van Erp per 1 mei benoemd tot lector Precision Livestock Farming >>
Studenten leren belangrijke lessen tijdens College Tour van Waarden van het Land >>
HAS Consumerlab officieel gestart: proeftuin voor ondernemers >>
Agenda
HAS Year Event 2016>>
16 juni 2016
13:30 t/m 17:00 uur
3e Symposium Geotrends >>
23 juni 2016
10.30 uur tot 17.30 uur
Trendcollege Biomimicry >>
23 juni 2016
16.30 tot 20.00 uur
Cursus Contractmanagement >>
Aanvangsdatum: 20 oktober 2016
Duur: 3 maanden
Cursus Strategisch Beheer Openbare Ruimte >>
Aanvangsdatum: januari 2017
Duur: 3 maanden
HAS in het nieuws
Natuurorganisaties hebben boer nodig
Natuurorganisaties moeten stoppen met roepen dat alleen de boer moet veranderen. Dat vindt Kirsten Haanraads, adviseur public affairs bij vereniging Natuurmonumenten. Volgens Haanraads is het juist zaak dat natuur en landbouw elkaar meer opzoeken. Een voorbeeld hiervan noemt ze de participatie van Natuurmonumenten in de nieuwe hbo-opleiding Natuurlijk graslandbeheer en ondernemen. "Deze opleiding ontwikkelen we samen met Staatsbosbeheer, stichting Van Groene Waarde, CAH Dronten en HAS Hogeschool."
Even voorstellen
Marie-Jeanne Groffen
Wie zijn eigenlijk de docenten van HAS Hogeschool die professionals uit het werkveld helpen zich verder te ontwikkelen via trainingen, cursussen en leertrajecten? Wie zijn de adviseurs bij wie bedrijven terecht kunnen met een onderzoeksvraag of die de studenten begeleiden bij een beroepsopdracht om de juiste resultaten te behalen? Regelmatig stellen we iemand van het team aan je voor. Deze keer is dat Marie-Jeanne Groffen, docente bodemkunde bij de opleiding Milieukunde.
Een andere of extra HAS Beats ontvangen?Je kunt kiezen uit de sectoren: Food, Plant, Dier en Leefomgeving. Je account aanpassen kan altijd via 'Wijzig gegevens' onderaan deze HAS Beats Leefomgeving.

Ben jij afgestudeerde van HAS Hogeschool? Meld je dan nu aan bij de HAS Alumni Community >>.
www.haskennistransfer.nl
Tel: 088 - 890 3637
www.has.nl
Volg ons op twitter Like ons op facebook Bekijk ons op LinkedIn Wijzig gegevens | Afmelden