|
HAS Venlo gaat komend jaar de eerste diploma’s uitreiken. Echt een mijlpaal. Dat kan niet zonder de intensieve en positieve samenwerking met jullie, het regionale bedrijfsleven. Door veel naar buiten te kijken, door “buiten” naar binnen te laten kijken, door samen te zoeken naar voorlopers en cross-overs, proberen we mee te werken aan de ontwikkeling en innovatie in ons domein. Dank voor alle enthousiasme, ondersteuning, hulp en kritische noten van jullie kant daarbij.
Fijne feestdagen en veel inspiratie, wijsheid en geluk in 2017! |
|
|
|
|
|
Stages Food Innovation: creatieve meerwaarde in de volle breedte!
Zoals verwacht waren de oriëntatiestages en de projectstages in binnen- en buitenland ook afgelopen periode weer zo breed en zo creatief als de opleiding zelf! Conceptontwikkeling, onderzoek, productontwikkeling, evenementenorganisatie, food marketing… Bij boeren, voedingsmiddelenindustrie, belangenorganisaties, reclamebureaus, retailers, food servicebedrijven en een ziekenhuis… Allemaal ervoeren zij de creatieve meerwaarde van onze meerwaardercreators! Kiki de Bruin liep bijvoorbeeld stage bij De Gerdeneer (een nieuw merk/concept) en heeft, naast het meewerken in de kassen, een etiket voor eigengemaakte appelsap ontworpen. Ook heeft ze een koekje met het kruid verveine ontwikkeld voor bij de koffie. Dit koekje wordt nu doorontwikkeld op opschaling van het recept en de houdbaarheid.
|
|
|
|