Samen maken we van Noord-Limburg de gezondste regio Lees Online  |  Afmelden
HAS Hogeschool
Uitnodiging: Healthy Living Event
donderdag 16 mei | 17.00 - 20.00 uur | HAS Hogeschool vestiging Venlo
Beste relatie,
Hoe ziet de gezonde stad eruit? Wat kun je doen om medewerkers binnen een bedrijf vitaal te houden? En hoe stimuleer je de consumptie van groente- en fruit? In september 2019 gaan we in Venlo van start met de opleiding Healthy Living.
Samen met De Gezondste Regio 2025 gaan studenten van HAS Hogeschool de uitdaging aan om van Noord-Limburg de gezondste regio te maken. Naast onderwijs richt de HAS zich ook op kennisontwikkeling en kennistransfer. Hiervoor werken we in Limburg nauw samen met partnerbedrijven uit de regio.    
Graag nodigen we u uit voor het HAS Healthy Living Event op donderdag 16 mei van 17:00 tot 20:00 uur bij HAS Hogeschool in Venlo (Spoorstraat 62).


Programma
Tijdens dit event geven we meer inzicht in de opleiding en in de verschillende mogelijkheden om de samenwerking aan te gaan om te werken aan de gezondste regio. Kom in contact met studenten, lectoraten en partners van de HAS.

 16:30   Inloop
 17:00  Student in gesprek met de HAS en de Gezondste Regio 2025
 18:00




Inspiratiesessies met:
  • Maurice Graef (KERNgezond)
  • Marc Pruijssers (docent/ ontwerper)
  • Herman Peppelenbos (lector Groene Gezondheid)
 19:00 Markt - studenten en ondernemers presenteren zichzelf
 20:00  Einde
Meld je aan voor het Healthy Living Event!
Aanmelden  
 Neem voor evt. vragen contact op met Annette Krug: a.krug@has.nl  
Professionals van de toekomst
Vanaf het eerste jaar gaan studenten aan de slag met het ontwikkelen van innovatieve concepten op het gebied van voeding, leefstijl en leefomgeving om de gezondheid van de mens te bevorderen.

Kennisontwikkeling
Lectoraten zijn nauw verbonden met het onderwijs. Ze voeren samen met studenten praktijkgericht onderzoek uit t.b.v. kennisontwikkeling en kennisverspreiding, bijvoorbeeld rond het verhogen van de groente- en fruitconsumptie.

Kennistransfer
Studenten komen vanaf het eerste leerjaar in contact met de praktijk. Samen met en voor bedrijven wordt kennis toegepast in real life projecten.  

E-mail opties
has.nl
Privacystatement
Reageren
Mijn gegevens
Afmelden
Volg ons
Twitter   Facebook   YouTube   Instagram   Linkedin
2nd BEST UNIVERSITY of Applied Sciences 2018 2nd BEST UNIVERSITY of Applied Sciences 2018